In curand: Workshop cu tema „Importanta tehnicii in cantul vocal”

workshop scoala promuzicaA

In data de 18 octombrie 2014, se va inaugura primul din ceea ce se doreste o serie de workshopuri cu teme muzicale, organizate de Scoala Promuzica din Timisoara. La acest prim workshop, Lavinia Raducanu va vorbi despre importanta tehnicii vocale pentru arta cantului, atat in ceea ce ii priveste pe adulti, dar si in cantul infantil. De asemenea, se vor aborda si alte teme: rolul benefic al muzicii in formarea copiilor nostri, componenta culturala a artei muzicale si vor fi prezentate publicului o serie de instrumente muzicale.

workshop scoala promuzicaA

Evenimentul are girul Facultatii de Muzica si Teatru din Timisoara, in cladirea careia se va desfasura (Piata Libertatii nr.1), incepand cu ora 16. Sunt asteptati atat adultii, cat si copiii. La finalul prelegerilor, se vor desfasura preselectii pentru admiterea la cursurile Scolii Promuzica. Pentru detalii, click pe link: workshop.

 

Mai multe articole

PROGRAM PROMUSIK WORLD FEST 2022

Festival Concurs International de Interpretare Artistica VINERI /FRIDAY 10.00-15.00-jurizare online/online judging-piano,violin,viola,cello,guitar  ???????? Romania // ???????? Germany // ???????? Italy // ???????? Bulgaria 15.00 – Competitie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *