Scoala ProMuzica&Cultura lanseaza noul site!

10621531_911971205484268_1818427200_oIncepand cu luna septembrie 2014, suntem mandri sa lansam site-ul www.scoalapromuzica.ro. Profesorii nostri, specialisti in arta cantului si in instrumente ca si pian, ghitara, vioara, percutie, nai, isi asteapta cu incantare si maniere personalizate de predare cursantii iar cei interesati sa se inscrie pot studia acum pe site-ul nostru lista completa a profesorilor nostri. Va recomandam sa studiati atent si sectiunea ”Despre noi”, unde, sub sloganul ”Chiar si tu poti canta!” vorbim despre crezul nostru in faptul ca muzica se adreseaza tuturor, de la cei mai mici pana la cei mai varstnici, de la cei care vor sa devina profesionisti pana la cei care vor doar sa isi desavarseasca educatia, stapanind cate ceva din tainele muzicii. Pe site veti gasi imagini si video-uri de la activitatile noastre, dar si palmaresul celor mai talentati dintre elevii nostri. Va asteptam cu drag!

Mai multe articole

PROGRAM PROMUSIK WORLD FEST 2022

Festival Concurs International de Interpretare Artistica VINERI /FRIDAY 10.00-15.00-jurizare online/online judging-piano,violin,viola,cello,guitar  ???????? Romania // ???????? Germany // ???????? Italy // ???????? Bulgaria 15.00 – Competitie

4 răspunsuri

  1. LA SCOALA PROMUZICA SE INTAMPLA LUCRURI MINUNATE !!!! NOI TRAIM ACEASTA MINUNE !!!
    FELICITARI PENTRU TOT CEEA CE FACETI !!!!

  2. dragii mei Lavi ,Gabi si intraga scoala ProMuzica, Ramona,Ioana si Oli,mi-ati fost de mare ajutor in drumul meu de devenire ca artist.Va multumesc foarte mult pentru concertele de lansare si concursurile cu premii pe care le-am castigat impreuna.Acum din Franta va imbratisez cu drag.Profesorii mei apreciaza foarte mult educatia ce am primit-o.va pup si abia astept sa va multumesc in persoana.

    1. Cu mult drag, iti multumim pentru cuvintele frumoase si iti dorim mult, mult succes pe drumul minunat pe care ai pornit. Ne mandrim cu tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *