Despre noi

Chiar și tu poți cânta!

Sloganul nostru, ”Chiar și tu poți cânta”, vrea să îi inspire pe toți cei cărora le place muzica, dar nu au încredere în propriul talent. Convingerea noastră este că educația muzicală, chiar dacă nu neapărat cu scopul de a deveni muzician profesionist, va face din orice copil un om mai sensibil și mai bun.

Școala ProMuzica&Cultura este o școala în regim particular care se dedică exlusiv educației muzicale, pentru toate vârstele și toate categoriile: hobby, amatori, profesioniști.

Cei mai tineri dintre cursanții noștri trebuie să aibă trei ani împliniți iar cei mai vârstnici… ei bine, nu avem nicio limită, pentru că noi considerăm că niciodată nu e prea târziu pentru ca un om să primească muzica în viața sa.

Printre cursanții noștri avem copii și tineri, dar și persoane mature care doresc să își aprofundeze cunoștințele muzicale, să petreacă ore plăcute în compania muzicii și să se îmbogățească spiritual. Datorită diferenței de vârstă și mentalitate a cursanților noștri, dar mai ales petnru a acorda fiecăruia în parte toată atenția posibilă, la Școala Promuzica&Cultura orele se predau individual.

Cursurile noastre sunt personalizate după nivelul, capacitatea și dorința de a progresa a fiecarui cursant în parte.

La Școala Promuzica&Cultura orele se predau individual.

Pentru profesioniști și pentru cei care vor să devină profesioniști, Școala ProMuzica&Cultura a pregătit un pachet profesional care include cursuri personalizate de cea mai înaltă calitate și la cel mai înalt nivel, sub îndrumarea unor profesori recunoscuți atât pe plan național cât și internațional. Pentru această categorie de cursanți, Școala ProMuzica&Cultura este atât o rampă de lansare în industria muzicală cât și o un sprijin serios pentru admiterile in facultățile de specialitate din țară și străinatate.

Școala ProMuzica&Cultura se adresează tuturor.

Școala ProMuzica&Cultura se adresează tuturor, iar scopul nostru este să conștientizăm asupra faptului că nicio persoană nu se poate numi cu adevărat educată dacă nu și-a desăvîrșit și educația muzicală iar muzica, odată ce i-ai permis să îți pătrundă în suflet, este un prieten care nu te va părăsi niciodată.

De ce să alegi Școala ProMuzica&Cultura?

De ce să alegi Școala ProMuzica&Cultura? Pentru că noi ne ocupăm și concepem o manieră personalizată pentru fiecare student in parte, acest lucru fiind posibil pentru că noi la cursurile noastre profesorul lucrează cu fiecare cursant individual, nu în grup.