Lectii de vioara Timisoara

Ești in căutare de lecții de vioara în Timișoara?

La Scoala ProMuzica&Cultura ai sansa de a urma lectii de vioara cu unii dintre cei mai bine pregatiti profesori. Scoala ProMuzica&Cultura ofera ore de vioara in regim de predare personalizat si individual, la orele de vioara profesorul lucreaza individual cu fiecare cursant in parte, nu in grup.

Ore de vioară particulare la Școala ProMuzică în Timișoara

Cursurile particulare de vioara de la Scoala ProMuzica&Cultura se adreseaza tuturor celor care doresc sa desluseasca tainele acestui minunat intrument. Oferim lectii de vioara pentru copii de minimum 3 ani impliniti, limita superioara de varsta fiind practic inexistenta. Cursurile noastre de vioara pornesc de la nivelul de initiere si pana la cea mai inalta performanta. Cel mai talentati dintre cursantii nostri s-au pregatit pentru admiterea la conservator, unde au reusit, deasemenea sustin concerte si spectacole periodic, in organizarea Scolii sau ca invitati in concerte organizate cu diverse ocazii.

Profesori de vioară la Școala ProMuzică în Timișoara

Ramona Dihel

Genuri: clasic, musical, muzica usoara
A urmat Universitatea De Vest Timisoara, Facultatea De Muzica, Licentiata In Muzica, Specializarea canto si vioara. A activat ca solista de opera in Canada iar ca violonista a fost incununata cu premii la cele mai prestigioase festivaluri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *