Lectii de teorie muzicala Timisoara

Cauți lecții de teorie muzicală in Timișoara?

Scoala ProMuzica&Cultura vine in intampinarea tuturor celor care doresc sa isi imbogateasca pregatirea muzicala cu o solida pregatire teoretica. Asa cum nu am putea citi fara a cunoaste alfabetul, tot asa stapanirea unui instrument muzical sau a artei cantului vocal este de neconceput fara o (macar) minima cunoastere a teoriei muzicale.

Ore particulare de teorie muzicală Școala ProMuzică Timișoara

Cursurile particulare de teorie muzicala de la Scoala ProMuzica&Cultura se adreseaza atat cursantilor scolii, care urmeaza cursurile de canto sau instrumente muzicale, cat si tuturor celor care doresc sa isi perfectioneze pregatirea muzicala, sa se pregateasca pentru examenul de admitere la liceul de muzica, bacalaureat, admiterea la conservator etc. Varsta minima pentru a urma cursurile noastre de teorie muzicala este de 7 ani, fara a exista o limita superioara de varsta. Ne ocupam cu aceeasi dedicare de incepatori ca si de cei care doresc performanta, realizandu-se programe specifice de pregatire pentru fiecare nivel in parte.

Profesori de teorie muzicală Școala ProMuzică Timișoara

Olimpiu Curescu

Genuri: clasic, entertainment
A urmat Colegiul National De Arta “ION VIDU” Timisoara, Universitatea De Vest Timisoara, Facultatea De Muzica, Licentiat In Muzica, Specializarea pedagogie muzicala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *