Pregatire admitere conservator Timisoara

Ești interesat de pregătire pentru
admiterea la conservator în Timișoara?

Pregatirea pentru admiterea la conservator a fost gandita la Scoala ProMuzica&Cultura ca un program intensiv, structurat atat pe pregatirea teoretica, dar si pe cea practica, prin studiu intensiv la instrument. Scoala ProMuzica&Cultura ofera un program de predare personalizat si individual, la orele de chitara profesorul lucreaza individual cu fiecare cursant in parte, nu se lucreaza cu grupe.

Meditații pentru admiterea la conservator în Timișoara

Scoala ProMuzica&Cultura organizeaza meditatii pentru admiteresa la conservator, care se adreseaza atat elevilor si absolventilor de licee de muzica, dar si celor care au urmat profile teoretice sau tehnologice. In functie de nivelul de cunostinte si stapanire a instrumentului muzical, profesorii de la Scoala Promuzica&Cultura vor elabora planuri individualizate de pregatire intensa, asa incat cursantii nostri sa obtina cele mai bune rezultate. Ne mandrim cu un procent inalt de reusita la admiterea la conservator a cursantilor nostri.

Profesori meditații pentru
admiterea la conservator în Timișoara

Pregatirea pentru admiterea la conservator este un prgram intensiv si complex. In functie de instrumentul la care performeaza cursantul, in pregatirea sa pentru admiterea la conservator se vor implica profesorii de specialitate dar si cei de teorie muzicala ai scolii noastre. Lista completa a profesorilor (click pe link).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *