Lectii de chitara Timisoara

Ești interesat de lecții de chitară în Timișoara?

La Scoala ProMuzica&Cultura ai sansa de a urma cursuri de chitara cu profesori de inalta performanta. Scoala ProMuzica&Cultura ofera un program de predare personalizat si individual, la orele de chitara profesorul lucreaza individual cu fiecare cursant in parte, nu se lucreaza cu grupe.

Ore de chitară particulare la Școala ProMuzică Timișoara

Cursurile particulare de chitara de la Scoala ProMuzica&Cultura se adreseaza tuturor celor care doresc sa desluseasca tainele acestui minunat intrument. Oferim lectii de chitara pentru toate genurile muzicale: chitara clasica, chitara muzica usoara, chitara jazz, pop, rock. Ca sa urmezi cursurile noastre de chitara, trebuie sa ai minimum 3 ani impliniti. Cursurile noastre de chitara pornesc de la nivelul de initiere si pana la inalta performanta. Cei mai talentati dintre cursantii nostri fac parte din band-ul ProMuzica care a obtinut premiul 1 absolut la festivalul International Young Artist 2014,  au sustinut examene de admitere la conservator si au fost admisi.

Profesori de chitara la Scoala ProMuzica & Cultura

Gabriel Muzicas

Genuri - jazz, rock, pop, traditional, music-hall, clasic
Conduce band-ul Scolii Promuzica&Cultura, din care fac parte cei mai buni dintre cursantii nostri. A absolvit Liceul de muzica si Conservatorul sectia chitara. In repetate randuri, presa nationala l-a numit ca fiind unul dintre cei mai virtuosi chitaristi din tara.

4 răspunsuri

  1. Sunt interesata de cursurile de chitara,pentru fiul meu de 16 ani. Cum ne putem inscrie? Cat dureaza cursurile? Cat costa? Astept raspuns pe mail apoi ne vom auzi la telefon. Multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *