Lectii de pian Timisoara

Esti interesat de lectii de pian in Timisoara?

Scoala ProMuzica&Cultura ofera ore particulare de pian cu profesori de inalta performanta. Regimul de predare este unul personalizat si individual. Profesorii nostri lucreaza individual cu fiecare cursant in parte si isi adapteaza maniera de predare conform nivelului si abilitatilor fiecaruia dintre elevi. Lectiile particulare de pian se desfasoara individual, nu in grup.

Ore de pian particulare la Scoala ProMuzica Timisoara

Cursurile particulare de pian ale Scolii ProMuzica&Cultura se adreseaza tuturor celor care doresc sa desluseasca tainele pianului si sa stapaneasca acest desavarsit instrument. Varsta minima pentru a urma cursurile noastre de pian este de 3 ani, limita maxima nu exista. Ne ocupam cu aceeasi dedicare de incepatori ca si de cei care doresc performanta. Scoala ProMuzica&Cultura detine instrumente la sediul propriu din strada Gheorghe Baritiu nr. 4.

Profesori de pian la Scoala ProMuzica & Cultura

lavinia raducanu profesor canto Timisoara scoala promuzica

Lavinia Raducanu

Genuri – jazz, muzica usoara, pop, music-hall, traditional, clasic
Absolvent al Liceului de Arta “Sabin Dragoi” din Arad, sectia pian si a Conservatorului din Timisoara, sectia canto.

Olimpiu Curescu

Genuri: clasic, entertainment
A urmat Colegiul National De Arta “ION VIDU” Timisoara, Universitatea De Vest Timisoara, Facultatea De Muzica, Licentiat In Muzica, Specializarea pedagogie muzicala

Ramona Dihel

6 răspunsuri

  1. Buna ziua,
    as dori doar sa stiu pretul cursurilor de pian pe ora si cu cat timp inainte se face programarea. Ar fi pt. mine si fata mea de 6 ani jumate.
    Multumesc
    Gabriela Fodor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *