Festivalul National Promuzik World Fest

afis festival Promuzik Wold Fest

Cu mare mândrie și entuziasm, Școala Promuzica&Cultura lansează un Festivalul National PROMUSIK WORLD FEST. Dorim ca acest festival să devină o manifestare artistică anuală, organizată de SCOALA PROMUZICA & CULTURA din Timişoara cu sprijinul Universităţii de Vest din Timişoara. Mizăm pe participare națională la acestă primă ediție din 2014,  urmând ca din 2015, festivalul să dobândească caracter international.

afis festival Promuzik Wold Fest
Acest eveniment cultural are ca scop promovarea artei muzicale şi nu numai și îsi propune  descoperirea tinerilor talentati, promovarea şi aprecierea interpretilor la adevarata lor valoare, dezvoltarea spiritului de competiţie si corectitudine, precum şi combaterea discriminării de orice fel dintre copii/tineri. De asemenea, prin schimburile cultural artistice se vor lega prietenii între copii, tineri, profesorii îndrumători , care vor avea un bun prilej de schimburi de experientă.

Pot participa la concurs copii şi seniori, solişti vocali şi instrumentişti, precum şi persoane care au diferite talente în dans, teatru etc.

Art. 4. Concursul de intepretare va fi structurat pe următoarele categorii:

  • Amatori
  • Profesionisti

Categoria de vârstă

Junior

4 – 6 ani

7 – 9 ani

10 – 12 ani

13-15 ani

Seniori

Peste 16 ani (fără limită de vârstă

SELECŢIA – ÎNSCRIERILE SE VOR FACE PÂNĂ ÎN DATA DE 15.11.2014.

Înscrierile în concurs se fac pe baza următoarelor materiale :

– Fişa de înscriere

-Copie după chitanţa de plată a taxei de participare

– Copie certificat de naştere/Carte de identitate

– 1 foto prim plan ( jpg )

– 2 piese muzicale in format mp3

– taxa de participare, se va achita până în data de 15.11.2014, în:

Contul  IBAN:  RO21INGB0000999904602116 – LEI deschis la ING Bank

sau la sediul Scolii PROMUZICA&CULTURA

TAXA DE PARTICIPARE ÎN FINALĂ NU SE RETURNEAZĂ

Perioada de desfasurare a Festivalului Promuzik World Fest

Festivalul „PROMUSIK WORLD FEST” ediţia I, se va desfăşura 2014 în perioada21-23 NOIEMBRIEîn cadrul Universităţii de Vest din Timisoara. Programul festivalului va fi afişat în timp util pe site-ul oficial al evenimentului.

Juriul Festivalului Promuzik World Fest

Juriul este alcatuit din personalitati ale vieţii muzicale si culturale, reprezentanti ai institutiilor organizatoare.

Activitatea juriului va fi coordonată de un Preşedinte desemnat de organizatori.

Criteriile de jurizare vor avea în vedere calităţile vocale/instrumentale, tehnica vocală/instrumentală, tehnica interpretativă, prezenţa scenică, perspective de a avea o carieră în domeniu.

Premii:

Juriul va acorda premiul de debut, premiul de popularitate precum şi premii speciale în funcţie de opţiunile publicului, presei, posturilor de televiziune şi radio sau organizaţiilor de profil, susţinute de sponsori.

Juriul işi rezervă dreptul de a nu acorda Trofeul Festivalului sau Premiul I, dacă conideră că nu se atinge nivelul dorit.

Cîştigătorul Trofeului festivalului nu va mai putea concura la ediţiile următoare, dar va putea participa ca invitat la spectacolul de gală al ediţiei din anul următor.

Fiecare concurent va primi o diploma de participare.

FOARTE IMPORTANT !!!!!

Premiul ABSOLUT de la secţiunea muzică, cât și premiile 1, 2 și 3, garantează echivalarea probelor de concurs în cadrul examenului de admitere organizat în sesiunea iulie 2015 de către Facultatea de Muzica a Universităţii de Vest din Timişoara şi alocarea unui loc finanţat de la bugetul de stat, pentru anul universitar 2015-2016, la specializarea aferentă secţiunii de concurs.

Toti cei interesați de participare pot obține informatii suplimentare, zilnic 12.00 – 18.00 la secretariatul Festivalului
Lavinia Răducanu, director executiv, Tel. 0766698072, www.scoalapromuzica.ro

Mai multe articole

PROGRAM PROMUSIK WORLD FEST 2022

Festival Concurs International de Interpretare Artistica VINERI /FRIDAY 10.00-15.00-jurizare online/online judging-piano,violin,viola,cello,guitar  ???????? Romania // ???????? Germany // ???????? Italy // ???????? Bulgaria 15.00 – Competitie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *